Måndag

Gooodmorgon!
Vilken tabbe dagen börjar med. Har gått upp en timme för tidigt.. och jag som var så trött. Sovit 9 timmar denna helgen.. menmen :)
.
Igår gjorde jag och Stoffe en spontantripp till Liseberg. Vi vaknade vid 8 och var ovanligt pigga så 10.00 satt vi i bilen påväg till Götet.
Direkt när vi kom dit värmde vi upp med kanonen o sen tog vi ballder. Vi åkte nästan allt, utom dom med vatten. Inte så kul att gå runt och vara blöt när det bara är 13 grader ute.
Den nya karusellen The AtmosFear var riktigt fräck. När man satt längst upp såg man över heeela Göteborg. Men fy faaan vad läskigt det var när den åkte ner ;) Gick ju sjukt fort och kallt var det.

MALMÖ

nu är det ju malmöfestival i här i malmö. det är marknad, karuseller, lite uppträdanden och musik här o var, o så en del öltält oxå! ballt när det händer något i stan faktiskt.
.
har varit i malmö två gånger idag och ska in en sista nu ikväll. vart ett ärende imorse med sarah o efter det byggde hon sina naglar o sen åt vi på jensens böffhus. vi tog kyckling med stekt potatis och bea - classic :) till förätt åt vi lökringar, friterad mosarella och jalapenijos med ost. det var så fruktansvärt gott, åhh ville bara ha mer.
.
nån timme efter jag kommit hem åkte jag tillbaka, men denna gången med pappa då han skulle hämta hem sin motorcykel. så det var bara en snabb visit.
när jag kom hem där ifrån klippte mamma mig vilket var väl behövligt. har känts som om jag haft svinto längst ner i topparna nu ett tag så nu är det tjockt o ser fint ut igen :))
.
tio i sju tar jag bussen in till malmö IGEN fast denna gång med amanda emilie och emma. vi ska käka och träffa några vänner.
.
IMORGON... börjar skolan... vet inte riktigt om det ska bli kul eller tråkigt haha. Men ja mest kul för jag kommer ju få träffa peddan carra o malla igen. Men att gå efter schema o så suger.. hade bara velat börja  jobba nu känner jag.. få inkomst, flytta o ja göra en massa roliga saker. Men det får vänta ett år till i alla fall :).
.
Ha det gutt

TISDAG

Hej å hå!

Nu sitter jag hemma hos min älskling med kakke. Vi ska gå ut o gå en liten runda nu o sen ska jag ta mig in till stan för att möta upp brossan o gå på entré :)

Igårkväll laga jag o stoffe taco osså kolla vi på hachiko. Vilken sorglig film alltså... vi båda låg o böla o när filmen var slut hade vi blodsprängda och helt svullna ögon... :( Att en film kan plocka fram så mycket känslor.

...Annars då. Jo jag har jobbat hela sommaren, haft en vecka ledigt då jag var i Alanya. Har varit på en massa utflykter, haft trevliga hemmakvällar med vänner o så.
Har riktig ångest över att skolan börjar om en vecka.. usch och fy.. ett år kvar.. går väl i och för sig rätt fort men ändå, hade hellre velat jobba jobba jobbbaaa.


Hej hopp

Så underbart vädet det är idag också då :D Wie! Ska dra o bada med Mandy på lomma beach. Kram
RSS 2.0